Inzendingen :
Wanneer de opnames op dit toestel beschikbaar zijn kan je via de knop links het formulier openen. Hierbij zal je eventueel een gmail-account moeten ingeven wanneer je nog niet bent aangemeld. Het duurt ook enige tijd na het selecteren van de videobestanden totdat deze zijn opgeladen, en je het formulier met alle informatie kan doorsturen.
Wanneer de opnames zich op een ander mobiel toestel bevinden, dan kan je ook de QR code links scannen of deze website bezoeken vanaf het andere toestel. Ook op dit andere toestel zal je eventueel een gmail-account moeten ingeven wanneer je nog niet bent aangemeld. Het duurt ook enige tijd na het selecteren van de videobestanden totdat deze zijn opgeladen, en je het formulier met alle informatie kan doorsturen.
Bij problemen met het formulier mogen de videobestanden ook doorgemaild worden naar oudercomite.centrumschool@3span.be.
Voor grote video bestanden (> 20MB) kan er eventueel gebruik gemaakt worden van video overdracht diensten zoals WeTransfer maar links naar gedeelde bestanden via Dropbox & Google drive en andere online bestandsdiensten zijn ook welkom.
Aparte fragmenten mag je ook in aparte mails versturen, en dan zorgen wij wel voor de montage ervan. Vermeld wel telkens de naam & klas van de deelnemers.
Tips voor de beste video resultaten :
  • Gelieve de video fragmenten liggend op te nemen. De compilatie zal ook liggend uitgevoerd worden, en zo kunnen zwarte balken links en rechts vermeden worden.
  • Aparte fragmenten moeten niet gemonteerd zijn, je kan tot 10 videofragmenten per inzending doorsturen.
Algemene info rond de actie :

Oudercomite Centrumschool Wingene - 2022